15 Temmuz 2007 Pazar

ada sahillerinde bekleyedurun..


dizkapaklarımın arka yüzü ön yüzüne nazaran biraz daha asabi takılsada ve ben tüm gün ön yüzüm için çırpınsamda herşey hernedense arka planda seyretmiş.. inanılır gibi değil. güneş kazığı işte dost diye geçinir guya..


pazarımın mobilliği, ada vapurunun yandan çarkına çeyrek kala bir sarıyer börekçisinde başlayıp, huzurlu ve belki gereğinden fazla dingin kızgın kumlar ılık sularla, muhteşem salatayı muhabbetle tatlandırıp, bol yosunlu dubamsı şamandırayı kucaklayıp devam ederken, uzun ve neredeyse şehirlerarası bir yolculukta son buldu..

sütümü içtim, artık yatıyorum..

1 tropikal esinti var..:

Unknown dedi ki...

şşşş...sllışşş...

gün 36 ben ve ekibim tekrar yolumuzu bulduk...ada küçümsenmicek kadar karışıkmış...kelimelerin arasından geçerken çizikler kollarımızda kaşıntı yaptı..anlam bulmak zor..ama ekip sağlam kaldıımız yerden devam edioruz..şu ana kadar adaya gelme amacımıza ulaşamadık ama en azından biraz tropikal esinti yaptıımızı düşünüorum...göl kenarında dinleneceğiz bu gece..önümüzde çok zaman yok...sanırım askeri bölge var ilerimizde..ekibi oraya taşıcam...adaya ordan incelemeye devam edeceğiz..bu yazıyı okuyan olursa işaret bıraksın...